De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

INZELL 2019

Van zaterdag 19 t/m zaterdag 26 oktober wordt het jaarlijks terugkerende trainingskamp te Inzell georganiseerd. Net als afgelopen jaren gaan we er weer een leuke week van maken met leuke activiteiten, trainingen en wedstrijden. Als je nieuwsgierig bent kun je alvast naar het programma vragen. We verblijven in Inzell in een hotel of pension welke op steenworp afstand ligt van de ijsbaan. Kosten per deelnemer zullen rond de 475 euro bedragen (benzine, wedstrijd, overnachting, avondeten, uitje, entree, etc.), daarnaast dient elke pupil / junior minimaal 50 euro aan zakgeld te hebben (lunches en de pizza avond). De bedoeling is dat we op zaterdagmorgen vertrekken en dat we zaterdagmiddag een week later weer arriveren in Nederland.

Aanmelden kan via deze link. Je kunt je aanmelden t/m 18 augustus. zijn overgemaakt. Wees er snel bij want we moeten ons opgeven voor de wedstrijden welke altijd snel vol zitten.

De leiding bestaat dit jaar uit Roel Donker(nog even in afwachting) en Tim de Boom. Als je ouders meegaan of als je een auto beschikbaar hebt laat het dan alvast weten. Het is ook mogelijk dat je alleen mee wilt doen met de activiteiten en trainingen. Je dient dan zelf je vervoer en onderkomen te regelen. Neem in dit geval contact op met Tim en Roel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met het trainingskamp commissie of kijk voor alvast voor een indruk op de website van de kluners, http://www.kluners.nl/zomer/inzell

Tim de Boom: timdeboom@kluners.nl 0630283190

Roel Donker: roeldonker@kluners.nl 0615852356