De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Trainingskamp 2019 – Eerbeek

Van zaterdag 15 t/m zondag 16 juni gaan we met pupillen vanaf 7 jaar t/m junioren B op kamp naar Eerbeek. Net als afgelopen jaren gaan we er een leuk weekend van maken met leuke activiteiten en trainingen. We verblijven op de camping van vakantiepark Landal Coldenhove in Eerbeek. Kosten per deelnemer zullen +/- 35 (uiteindelijk bedrag kan nog 5 euro afwijken) euro zijn, all-inclusive.

Dit jaar wordt het weer gecombineerd kamp met zowel pupillen en junioren van de Pinguins als van de Kluners. De afgelopen twee winterseizoenen hebben we al veel en nauw samengewerkt en dit bevalt zeer goed. De meeste van jullie zien waarschijnlijk alleen maar bekende gezichten omdat jullie al met elkaar samen trainen. Een groot voordeel van de samenwerking is dat je beter op eigen niveau kunt trainen, daarnaast hoe meer mensen hoe meer vreugd.

De bedoeling is dat we op zaterdag ochtend om 07:00 uur verzamelen in Drachten bij van der Valk Hotel.

Helaas in inschrijving gesloten

De leiding bestaat dit jaar uit Roel Donker, Tim de Boom en Fenna zandstra.!!Let op!! als je als junior geen racefiets hebt die je mee kunt nemen dit even laten weten aan Tim de Boom

Wil je alvast zien wie er meegaan klik dan op de onderstaande link:

Deelnemers

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de kampcommissie:
Tim de Boom: timdeboom@kluners.nl 06-30283190
Roel Donker: roeldonker@kluners.nl 06-15852356