De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

We mogen nu natuurlijk niet met een groep fietsen. Wel kan je zelf de fietstraining doen die op het schema staat. Als je vragen hebt over wat je in de training dan kan je Tim altijd even vragen wat je moet doen. 

Maar we doen meer. Om te zorgen dat het wat leuker is om alleen te trainen hebben we een spel bedacht. Dit spel kan je op de fiets doen of op je skeelers. 

Jullie kennen allemaal onze kip. Deze kip verstoppen we elke week ergens in de omgeving. Je krijgt dan een aanwijzing via de groepsapp. Bijvoorbeeld een locatie of een foto. Tijdens je fietstraining kan je naar die plek fietsen. Als je de kip hebt gevonden zorg je dat je met je fiets/skeelers en de kip een foto maakt. Deze foto zet je in de groepsapp. 

Je kunt hier punten mee verdienen. Vind je de kip op zaterdag dan krijg je 5 punten. Vind je hem op zondag dan 3 punten, op maandag 2 op en dinsdag 1. Aan het einde van de zomer kijken we wie de meeste punten heeft verzameld. 

Als je niet in de fiets- groepsapp zit en je wil wel mee doen met dit fietsspel dan kan je Tim even een mailtje sturen. timdeboom@kluners.nl

Zaterdag 18 april verstoppen we de kip voor het eerst ook dan verschijnt de eerste aanwijzing in de app. Veel plezier en succes!

Categories: Geen categorie

Comments are closed.