De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Beste Leden,

Het lijkt erop dat alles toch wat langer gaat duren als we kijken naar het welbekende virus. Nu worden er in Nederland allemaal initiatieven ontplooit om je als schaatser toch zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende schaatsseizoen. Ella kwam met het volgende bericht bij mij, als je het leuk vind kun je gewoon aansluiten.

Wij als Kluners komen ook nog met initiatieven om zo goed mogelijk door te kunnen trainen tijdens de Corona virus periode. Je hoort er deze week meer over.

In Geleen zit een ontzettend fanatieke man die altijd wielrenwedstrijden organiseert op de wielerbaan aldaar. Door het Corona virus kan dit nu niet op de wielerbaan. Hij doet dit nu online zodat iedereen kan deelnemen.

Dag: Dinsdag en donderdag
Tijd: 19.15-20.15 uur

Doel: Zoveel mogelijk kilometer fietsen op de roller cq Tacx. Er is een competitie voor opgezet welke in ieder geval t/m 28 mei zal duren. Meer info staat op Facebook Wielerbaan Geleen en bij Michel van Dijke. Misschien een idee voor leden die competitie willen onderling. 

Categories: Trainingen, Zomertraining

Comments are closed.