De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Poiesz Jeugd Sponsor Actie Dit jaar doet onze vereniging wederom mee aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. De actie loopt van maandag 10 februari t/m 4 april, waarna de eindopbrengst op vrijdag 17 april onthuld wordt tijdens een feestelijke avond in het WTC Expo te Leeuwarden.

Hoe werkt het? Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt u een Jeugdsponsormunt die u in onze koker kunt stoppen, maar er zijn ook wekelijkse aanbiedingen die extra sponsormunten opleveren! Houd hiervoor de Poiesz folder en website in de gaten. De koker voor de Jeugdsponsormunten van onze vereniging is te vinden in de Poiesz Supermarkt in Ureterp. Doet u de boodschappen bij een andere Poiesz Supermarkt en wilt u de munten toch doneren aan de club? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om de munten tijdens de trainingen bij een van de bestuursleden of trainers in te leveren. In week 14 (30 maart t/m 4 april) zal de Poiesz Supermarkt in Ureterp voorzien worden van promotiemateriaal van STC de Kluners om de actie extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal op zaterdag 4 april van 10:00 tot 15:00 een afvaardiging van onze jeugdleden in Ureterp aanwezig zijn om de actie extra te promoten.

Wat gebeurt er met de opbrengst? Hoe meer Jeugdsponsormunten in de koker van STC de Kluners worden gedaan, des te meer sponsorgeld aan het einde van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd. De opbrengst van de actie zal gebruikt worden voor activiteiten voor de jeugd binnen onze vereniging. Vanaf 10 februari is meer informatie over de actie, de actuele tussenstand en de voorwaarden te vinden op de website van de Poiesz Supermarkten. Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Categories: Geen categorie

Comments are closed.