De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Uitnodiging voor ALLE kinderen van 6 tot en met 10 jaar om mee te doen aan twee GRATIS trainingen in het IJsstadion Thialf onder leiding van een ervaren trainer van onze schaatstrainingsclub. Ben je na afloop van deze twee trainingen zo enthousiast geworden dan mag je nog één keer GRATIS mee doen met het Jeugdschaatsen. Deze trainingen worden gehouden op Maandag, Woensdag, Vrijdag of Zaterdag. Je kunt zelf met het Jeugdschaatsen afspreken op welke dag in week 4 of 5 van 2020 je dit wilt doen. Ben je dan nog steeds enthousiast dan kun je je voor de rest van het seizoen aanmelden bij de Kluners of doorgaan bij het Jeugdschaatsen.

De 2 gratis trainingen zijn op: zaterdag 7 en zaterdag 14 december van 11.00 – 11.45 uur.

Mocht je hieraan mee willen doen dan kun je tot en met 3 december aanmelden via ledenadministratie@kluners.nl. Graag je naam en geboortedatum doorgeven.

Categories: Geen categorie

Comments are closed.