De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Zaterdag 23 november zijn we met 4 pupillen om 5.30 uur in de vroege ochtend vertrokken naar de ijsbaan in Deventer. Hier hebben wij meegedaan aan het Veldwachter Hans Internationaal Pupillen toernooi. Alle schaatsers hebben een 100, 300 en 500 meter geschaatst. Sem de Vries, Sverre Dijkman en Sanne Beintema hebben allen een PR gereden. Super goed! Voor Rick Affourtit was het zelfs de eerste keer dat hij mee heeft gedaan aan een wedstrijd. Best spannend, maar ook hij heeft zeer goed gereden en zal ongetwijfeld in de toekomst PR’s gaan schaatsen. Na de individuele afstanden is er nog een groepstart. Wat ging het hard, maar ook dit vonden de schaatsers ontzettend leuk. Ondanks dat we niet met de prijzen naar huis zijn gegaan, hebben we een ontzettend mooie en sportieve dag gehad! 

Categories: Geen categorie

Comments are closed.