De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Beste Leden,
In de afgelopen jaren neemt het aantal trainers dat zich inzet voor de kluners geleidelijk af en een club zonder trainers kan helaas niet bestaan.
We zijn daarom constant op zoek naar nieuwe trainers die het leuk vinden om training te geven.
Om het aantal trainers weer op peil te brengen, gaan we als kluners een gratis(normaal: 250 euro) trainerscursus aanbieden aan onze leden(junioren, senioren en ouders). De cursus zal 2 dagdelen gaan duren en levert een echt KNSB certificaat op. Je bent na de cursus dus gecertificeerd trainer.
De cursus zal in Drachten gegeven worden dus je hoeft niet ver te reizen. De onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus zijn: Techniek, veiligheid en didactiek.
Voor de cursus moeten we minimaal 10 deelnemers hebben voordat we het door kunnen laten gaan, dus geef je op. Zowel junioren, senioren als ouders kunnen zich opgeven voor de cursus waarbij enige schaatservaring gewenst is. 
Na het succesvol volgen van de cursus kun je dus aan de slag gaan als trainer bij de kluners en ben je dus ook officieel KNSB trainer. In het eerste jaar geef je samen met 1 van de huidige trainers training aan een groep(pupillen, junioren of senioren) zodat je er niet meteen alleen voor staat. Als trainer ontvang je reiskosten vergoeding en per training een bijdrage. 
Graag aanmelden door een mail te sturen naar roeldonker@kluners.nl
Zijn er nog vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag
groet,
Roel Donker

Categories: Trainingen

Comments are closed.