De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Een aantal dingen zijn gewijzigd voor de marathons. Lees verder->

 

Baanmarathonwedstrijden seizoen 2014-2015

Baan marathons jeugd

Dit jaar hebben we 5 jeugd baanmarathons, die in competitievorm of als losse wedstrijd gereden kan worden. Ook dit jaar zijn de A- en B- pupillen samengevoegd tot één wedstrijd, hierdoor kunnen de pupillen meer wedstrijden rijden. De A- en B-pupillen zullen wel apart geklasseerd worden. Voor aanvangstijden en afstanden zie www.marathonschaatsenfriesland.nl

  • Wedstrijden vallen onder het wedstrijdreglement baanmarathonwedstrijden, te lezen op www.marathonschaatsenfriesland.nl
  • B-junioren rijden bij de seniorenwedstrijden mee en moeten een eigen transponder hebben

Controleer voor de wedstrijd op onze website of de aanvangstijden nog zijn gewijzigd!

Via deze wedstrijden kun je je plaatsen voor het NK Marathon op 21 februari 2015 in Breda (voor pupillen A/B is geen officieel NK meer)

Baan marathons senioren

Dit jaar hebben we 5 senioren baanmarathons, die in competitievorm of als losse wedstrijd gereden kan worden.

Dames 2         (1500m 2.30 of langzamer)
Dames 1         (1500m 2.30 of sneller)
C1                   (1500m sneller dan 2.15)
C2                   (1500m 2.15 tot 2.30)
C3                   (1500m 2.30 of langzamer)
M1                  (1500m sneller dan 2.20)
M2                  (1500m 2.20 tot 2.30)
M3                  (1500m 2.30 of langzamer)

 

Controleer voor de wedstrijd op onze website of de aanvangstijden nog zijn gewijzigd!

Rijders (Senioren wedstrijden) die meedoen aan de baancompetitie zijn verplicht  een eigen beennummer aan te schaffen tegen de kosten van €10,- Euro.

Rijders (Senioren wedstrijden) die meedoen aan de baancompetitie zijn verplicht  een Transponder te dragen


Op wedstrijdavond zelf inschrijven alleen mogelijk wanneer je staat ingeschreven voor de competitie Naast de mogelijkheid om vooraf digitaal in te schrijven en te betalen blijft de TC marathon de rijders de mogelijkheid bieden om op de wedstrijdavond zelf in te schrijven. De wijziging hierbij is dat dit alleen kan als de rijder staat ingeschreven in de competitie in de juiste categorie en met het juiste beennummer staat. Hoe kom je ingeschreven in de competitie:

  • Door afgelopen seizoen minimaal 2 wedstrijden in de betreffende categorie te hebben gereden.
  • Door je digitaal aan te melden
  • Door een e-mailtje te sturen uiterlijk de vrijdag 18:00 uur voorafgaande aan de wedstrijd naar Erikjansen@marathonschaatsenfriesland.nl. Hierbij aangeven welke categorie je wilt rijden wat je HV….. nummer is en wat je vast beennummer is.

De bijgewerkte competitielijst staat onder het submenu wedstrijdkalender op www.marathonschaatsenfriesland, en zal regelmatig worden bijgewerkt.

 

B-junioren moet een eigen transponder hebben of er een huren
Vanaf dit seizoen zullen de B-junioren een eigen transponder moeten hebben of ze zullen een transponder moeten huren bij de baanwedstrijden.

Nieuwe transponders zijn zolang de voorraad strekt aan te schaffen bij de TC marathon voor € 80,- of te huren voor € 5,-

 

reglementen Baanmarathonwedstrijden

Vanaf seizoen 2014-2015 zijn er aangepaste baanmarathon reglementen, rijders die zich inschrijven voor de baanmarathons moeten zelf zorgen dat ze op de hoogte zijn van de reglementen. Vanaf 18-09-2014 zullen deze reglementen te vinden zijn op www.marathonschaatsenfriesland.nl

 

 

 

Vragenuurtje, beennummer en transponder ophaal avond

Op 30 september en 2 oktober 2014 zullen wij in de voorhal van Thialf aanwezig zijn van 18:00 – 19:00 uur om al jullie vragen te beantwoorden, beennummers te verkopen en zolang de voorraad strekt transponders te verkopen.

 

 

 

 

Categories: Marathon

Comments are closed.