De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Vanaf komend seizoen moeten alle rijders van de baanwedstrijden marathon verplicht rijden met een transponder. Zonder een goed werkende transponder zal een rijder niet in de uitslag opgenomen worden. Een rijder is zelf verantwoordelijk voor het goed werken van een transponder.

Wij willen je dan ook verzoeken de volgende gegevens door te geven:
–  in welke categorie je komend seizoen wilt starten
–  wat je wedstrijdnummer (hv….) is
–  wat je beennummer is
–  wat je transponder nummer is

Om de rijders tegemoet te komen in de onkosten om een transponder aan te schaffen hebben wij een aantal transponders aangeschaft zodat de kosten lager uitvallen dan wanneer een rijder dit individueel aanschaft.

Wij kunnen jullie het volgende aanbod doen:

–          Een Mylaps Prochip transponder voor € 80,- (via Mylaps  € 96,59)

–          Het huren van een transponder voor het gehele seizoen voor € 25,-  per seizoen met een borg van € 75.  (jaarlijks gaat er bij niet inleveren van de transponder € 25 van de borg af, na 4 jaar is de transponder dan van jezelf).

–          Andere huur opties, zoals het huren per wedstrijd, zullen vlak voor het seizoen bekend gemaakt worden omdat we hiervan de mogelijkheden en kosten nog niet bepaald hebben.

 

Mocht je een transponder van ons willen kopen of huren geef dit dan zo spoedig mogelijk door i.v.m. het beperkte aantal wat wij aangeschaft hebben (Op= Op)

Je kun je gegevens doorgeven aan ErikJansen@marathonschaatsenfriesland.nl

Categories: Marathon, Wedstrijden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.