De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Beste Leden,

Het is alweer bijna een maand geleden dat we onze laatste training op het ijs hebben gehad en de zomer komt er dus alweer aan. Soms moet ik ’s morgens nog mijn autoruiten krabben maar de temperaturen beginnen te stikgen. Als je je schaatsen nog niet netjes op zolder hebt gelegd dan is dit echt wel het moment want de skeelers en/of hardloopschoenen kunnen weer uit de kast.

Om ons zelf weer goed voor te bereiden op volgende schaatsseizoen zul je in de zomer je voorbereidingen moeten treffen en toch moeten trainen. Het trainingsschema is inmiddels bekend en kun je vinden op de kluner website: zomertraining –> trainingstijden. De trainingen starten op 22 april.

Bij het skeeleren is een helm verplicht daarnaast is het zeer aan te raden om andere bescherming te dragen zoals knie, elleboog en pols beschermers. Als het regent op de dagen dat er skeeler training is dan gaat het skeeleren waarschijnlijk niet door vanwege veiligheid.

Bij het hardlopen verwachten we dat iedereen sportschoenen draagt dit is noodzakelijk om goed aan training mee te kunnen doen en om geen blessures te krijgen.

We zullen voor elke trainingsgroep weer een whatsapp groep aanmaken waar alle info / nieuws  wordt gedeeld(uitval, nieuws van uit het bestuur, etc.)

Dan wens ik jullie allemaal een fijne zomer seizoen toe en hopelijk zien we jullie op de zomertrainingen. Heb je nog vragen of opmerkingen bel/mail/ sms mag altijd.

Met sportieve groet,

Roel Donker
Jogchem Alberdaweg 6
8411WC Jubbega
06-15852356

Categories: Trainingen, Zomertraining

Comments are closed.