De Kluners

Schaatsclub Drachten e.o.

Trainingskamp 2018 – Callantsoog

Van zaterdag 9 t/m zondag 10 juni gaan we met pupillen vanaf 8 jaar t/m junioren B op kamp naar Callantsoog. Net als afgelopen jaren gaan we er een leuk weekend van maken met leuke activiteiten en trainingen. We verblijven op vakantiepark Callasande te Callantsoog . Kosten per deelnemer zullen +/- 35(uiteindelijk bedrag kan nog 5 euro afwijken) euro zijn, all-inclusive.

We kamperen in tenten op het vakantiepark en nemen daarnaast een grote “ontbijt” tent mee. Het zou fijn zijn als je een eigen tent hebt die je mee kunt nemen en waar twee personen in kunnen slapen.

Dit jaar wordt het weer gecombineerd kamp met zowel pupillen en junioren van de pinguins als van de Kluners. De afgelopen twee winterseizoenen hebben we al veel en nauw samengewerkt en dit bevalt zeer goed. De meeste van jullie zien waarschijnlijk alleen maar bekende gezichten omdat jullie al met elkaar samen trainen. Een groot voordeel van de samenwerking is dat je beter op eigen niveau kunt trainen, daarnaast hoe meer mensen hoe meer vreugd.
De bedoeling is dat we op vrijdagavond om +/- 18:00 uur verzamelen in Drachten bij van der Valk Hotel. Twee weken voorafgaand aan het kamp wordt nog extra informatie over het kamp gedeeld.

Aanmelden kan alleen nog via de mail.

Wil je alvast zien wie er meegaan klik dan op de onderstaande link:

Deelnemers

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de kampcommissie:
Tim de Boom: timdeboom@kluners.nl 06-30283190
Roel Donker: roeldonker@kluners.nl 06-15852356